Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy mainittu määrä laadukkaita, käsiteltyjä jpg kuvatiedostoja, jotka asiakas saa itse valita valokuvaajan toimittamasta salasanasuojatusta nettikuvagalleriasta. Käsiteltyihin kuvatiedostoihin saa käyttöoikeudet itselleen, poislukien minkäänlaisen kaupallisen käytön.

Halutessaan kuvatiedostoja voi ostaa enemmänkin; lisäkuvahinnasto tämän sivun lopussa.

Kuvaajalla säilyy kaikkien kuvien tekijänoikeudet, kuvaaja saa käyttää kuvia esimerkiksi portfoliossa, eri somekanavissa, mainostuksessa, mahdollisesti valokuvausaiheisissa kilpailuissa jne. Kuvaaja ei mainitse kuvattavien nimiä kuvien julkaisun yhteydessä ja kunnioittaa kuvattavia julkaistavia kuvia valitessaan.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.


Vastasyntyneen kuvauspaketti; 300€

Sisältää 2-4 tuntia kuvausta, vauvan tahdissa ja täysin vauvan tarpeiden mukaan. Studiolta löytyy sohva ja imetystyyny, pullon pystyy myös lämmittämään. 
Kiire ei ole eikä kakka- ja pissavahingot haittaa.
Helpointa kuvat olisi ottaa kun vauva on kuvauksen aikaan noin 5-14 päivää vanha. Aika kannattaa varata jo ennen syntymää, jätän tilaa lasketunajan tietämille, mutta varsinainen kuvausaika sovitaan vauvan syntymän jälkeen.
Kuvaukseen kuuluu myös perhe- ja sisaruskuvat eri kokoonpanoin. Sisältää 8 kpl valitsemianne käsiteltyjä kuvatiedostoja. Lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus.
Kotona kuvaus onnistuu myös 50€ lisämaksusta.
​​​​​​​

Lyhyt vastasyntyneen kuvaus; 120 €

Sisältää korkeintaan 30 min valokuvausta, sisältää yhden asetelman (vauva korissa) ja kolme valitsemaanne kuvatiedostoa. 50 € lisämaksusta voin tulla myös kotiin kuvaamaan.


Lapsikuvaus; 180€

Sisältää n. 30-45 min kuvausta, riippuen lapsen jaksamisesta. Jos lasta jännittää ja kestää tottua kuvaukseen, niin mikään kiire ei kuitenkaan ole. Sisältää 6 kpl valitsemianne käsiteltyjä kuvatiedostoja. Kuvaus studiossa tai miljöössä, Hyvinkään ulkopuolelle kilometrikorvaukset. Lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus.


Perhekuvaus; 240€

Sisältää n. 45-90 min kuvausta. Otetaan kuvia koko perheestä, pelkästään lapsista, vanhemmista kahdestaan ja vaikka kaikista erikseen, voidaan ottaa perinteisempiä poseerauskuvia, sekä lifestyletyyppisesti, jolloin saatte keskittyä toistenne kanssa hassutteluun. Sisältää 8 kpl valitsemianne kuvatiedostoja. Kuvaus studiossa tai miljöössä, Hyvinkään ulkopuolelle kilometrikorvaukset. Lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus.


Raskaus- tai imetyskuvaus; 180 €

Sisältää n. 30-45 min kuvausta. Voidaan ottaa kuvia myös puolison ja/tai isompien lasten kanssa. Sisältää 6 kpl valitsemianne käsiteltyjä kuvatiedostoja. Kuvaus studiossa tai miljöössä, Hyvinkään ulkopuolelle kilometrikorvaukset. Lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus.


Muotokuvaus; 180€

Sisältää n. 30-45 min kuvausta ja 4 valitsemaasi kuvatiedostoa, lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus. Muotokuvauspaketti sopii myös esimerkiksi yo- tai rippikuviin. 


Edustuskuvaus; 120€

Sisältää n. 15 min kuvausaikaa, sisältää yhden valitsemasi käsitellyn tiedoston, lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus. Sopii esimerkiksi silloin kun tarvitaan vain yksi edustava kuva esim. cv, Linkedin, käyntikortti, some jne käyttöön. 


Hääkuvaus, miljöössä;

-Potretit ja vihkiminen; 400 €  (sis. 12 kpl valitsemianne käsiteltyjä kuvatiedostoja potreteista, lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus, sekä valokuvaajan tekemän gallerian vihkitilaisuudesta)
 
-Pelkät potretit; 300 € (sis. 12 kpl valitsemianne käsiteltyjä kuvatiedostoja, lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus)

-Potretit, vihkiminen ja hääjuhlan dokumentointi; (sis 12 kpl valitsemianne käsiteltyjä kuvatiedostoja potreteista, lisäkuvatiedostojen ostomahdollisuus, lisäksi valokuvaajan tekemän laajan gallerian vihkimisestä ja hääjuhlasta, pidemmissä paketeissa myös häihin valmistautumisesta. Potretteja voidaan ottaa myös useammassa osassa ja lokaatiossa.)
             
     6  tunnin paketti  980 €
     8  tunnin paketti 1150 €
    10 tunnin paketti 1300 €

         lisätunnit tästä eteenpäin 100€ tunti

Hääkuvauspaketteihin kuuluu tapaaminen kuvauspaikalla vähintään viikkoa ennen varsinaista kuvauspäivää. Voimme silloin suunnitella hiukan kuvausta ja otan muutamia kuvia, joita saatte myös myöhemmin itsellenne, jotta kuvaus varsinaisena päivänä olisi astetta rennompaa. Hyvinkään ulkopuolelle lisäksi kilometrikorvaukset.


Lisäkuvahinnasto

5 kpl              120€
10 kpl            190€
20 kpl            320€
30 kpl            390€
Koko galleria  590€
Yritykset, ottakaa yhteyttä ja tehdään tarpeisiinne sopiva paketti.

Muut kuvaukset, kysy tarjous.


Huomio!


Peruuttamatta jätetystä kuvauksesta laskutetaan koko kuvauksen arvo. Peruutus viimeistään viikkoa ennen. Jos kuitenkin joku kuvattavista sairastuu, tai tulee joku muu ylivoimainen este, niin silloin sovitaan uusi kuvausaika veloituksetta, saadaan kivempia kuvia kun taudit ei kiusaa, sekä taataan esimerkiksi vastasyntyneille turvallinen kuvausympäristö jatkossakin.


Hinnasto voimassa toistaiseksi, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Back to Top