Sinä ihana pieni, ihana vastasyntynyt, sinä, joka muutut ja kasvat päivittäin. Aikaa ei voi pysäyttää, vaikka kuinka haluaisi, mutta kuviin ne hetket voi tallentaa ikuisiksi ajoiksi. Kuvien kautta voi aina palata ainutlaatuisiin ensimmäisiin päiviin oman lapsen elämän alkutaipaleella. Kuvien kautta voi mieleensä palauttaa ne tunteet, joita silloin kävi läpi. Ihmetys uuden edessä, ehkä jännitystä, kuinka hoitaa ja koskettaa niin pientä ihmistä, tai mietteitä, kuinka isommat sisarukset ottavat pienen vastaan. Oliko nähtävissä jo persoonaa, entä piirteet, mitä sieltä alusta säilyi matkalla elämässä eteenpäin.

Vastasyntyneen kuvaukseen, varsinkin koko perheen sisältävään, kannattaa paikka varata jo etukäteen lasketun ajan perusteella, jotta osaan jättää kalenterissani tilaa sille. Varsinainen aika sovitaan vasta lapsen syntymän jälkeen. Vastasyntynyt kuvataan yleensä 5-14 päivän ikäisenä. Minikuvauksia tarjoan aina myös ilman etukäteisvarausta nopealla aikataululla.

Studioni on lämmitetty vastasyntyneelle sopivaksi, jotta hän tarkenee vähissä vaatteissa ja hänellä on hyvä olla. Kuvaustilanne on kiireetön, muu perhe voi rauhassa viettää aikaa sohvalla ja pitkässä vastasyntyneenkuvauksessa nauttia myös tarjottavista. Kuvaus tehdään täysin vauvan ehdoilla, joten yleensä kuvausajasta suuri osa meneekin vauvan tarpeista huolehtimiseen. Kuvat perheen ja sisarusten kanssa voidaan ottaa ensimmäisenä, jonka jälkeen muulla perheellä on mahdollisuus poistua muihin puuhiin tahtoessaan.

Studiolta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta ja asusteet vauvalle, mutta tahtoessanne voitte tuoda kuviin myös jotain omaa, esimerkiksi pehmoleluja. Saatte myös tarkemmat ohjeet kuvaukseen valmistautumiseen yhteydenottonne jälkeen.Tarjoan kolmea erilaista kuvausta vastasyntyneille.

Minikuvaus on tarkoitettu heille, joille tärkeintä on saada vastasyntynyt ikuistetuksi. Tämä konsepti on syntynyt sairaalakuvausten pohjalta ja kuvaan siinä ainoastaan vauvaa käärittynä koriin. Vauvaa kuvataan läheltä ja kaukaa, varpaat, sormet, kaikki ihanat piirteet tulee tallennettua. Kuvaus kestää noin 30-45 minuuttia.

Heille, jotka haluavat kuvia sekä perheen kanssa, että vauvasta pienen gallerian, on tarjolla mini+perhekuvaus. Tässä kuvauksessa kuvaan vauvaa samoin kuin minikuvauksessa, mutta lisäksi kuvataan vastasyntynyttä perheen kanssa. Kuvia voidaan ottaa koko perheestä, vanhempien kanssa yhdessä ja erikseen, sekä isompien sisarusten kanssa. Tähän kuvaukseen menee aikaa noin 60-90 minuuttia.

Luksuskuvaus taas sopii heille, jotka haluavat yllä mainittujen lisäksi vauvasta laajemman gallerian. Tässä kuvauksessa kuvaan vauvaa myös beanbagin päällä erilaisissa asennoissa, liinan kanssa ja nakuna. Tähän kuvaukseen varataan aikaa noin 2,5 – 3,5 tuntia.

Oman lapsen, pienen linnun, kannoit alla sydämen.
Nyt on onni täydellinen, syliisi saat ottaa sen.
Tunnet käden, pienen, hennot, tunnet posken pehmeän.
Voisiko olla kauniimpaa kuin alku uuden elämän.