Ikuistetaan ainutlaatuinen kauneutesi sinunkin nähtäväksesi!
Näet ympärilläsi jatkuvasti paljon upeita naisia. Huomaatko, että olet itsekin yksi heistä? Ainutlaatuinen, ihana, hyväksyttävä ja kaunis juuri sellaisena kuin olet.

Monesti olemme todella kriittisiä itseämme kohtaan. Rumat sanat, joita sanomme itsellemme, emme ikinä sanoisi toisille. Boudoirkuvauksen tarkoitus ei ole keikistellä mahdollisimman vähissä vaatteissa, sen tarkoitus on tuoda sinun itsesi nähtäväksi se kauneus, minkä ihmiset ympärilläsi näkevät sinussa.

Sinun ei tarvitse olla malli, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta kameran edessä olemisesta. Sinua saa jännittää. Minä teen kaikkeni, jotta sinulla olisi täydellisen rento ja hyvä olo kuvauksissa, ohjaan sinua asentoihin, jotka imartelevat sinua ja joissa pääset loistamaan. Kuvauksessa ei ikinä ole kiire.

Kuvaukselle ei tarvita mitään muuta syytä, kuin sinä itse. Olet ikuistamisen arvoinen juuri sellaisena kuin olet. Ansaitset tämän kuvauselämyksen ja se voi muuttaa suhtautumistasi itseesi ja kehoosi, positiivisella tavalla.

Kuvaus tehdään sinun ehdoillasi, rajojasi täydellisesti kunnioittaen. Kuvissa voidaan tuoda tahtoessasi esiin enemmän myös seksuaalisuuttasi, sen eri puolia ja erityislaatuisuutta. Voit siis tuoda studiolle mukanasi kinkyn puolesi tai sitten voidaan keskittyä täysin kauneuteen.

Saat ennen kuvausta tarkemmat ohjeet kuvausta varten ja studiolla on muutamia laina-asuja kuvausta varten. Keskustelemme toiveistasi ja epävarmuuksistasi ennen kuin astut kameran eteen, luodaksemme luottamusta täynnä olevan kuvauksen.


Sisko, sinussa on kaikki.
Koko maailma.
Olet tähti taivaalla ja monta tutkimatonta galaksia.
Muista se silloin, kun tuntuu, että pitäisi olla jotakin enemmän.
Susanna Jussila