Moi ja ihanaa kun löysit sivuilleni ❤️

Olen 36-vuotias neljän ihanan lapsen äiti, joka vihdoin, oikean ajan koittaessa, toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja ryhtyi täyspäiväiseksi valokuvaajaksi. Jo vuosituhannen vaihteessa lähdin tekemään hidasta matkaa haavettani kohti ja opiskelin silloin ensimmäistä kertaa valokuvausta ja olin sen jälkeen jonkin aikaa valokuvausstudiossa töissä. Omistajan pistäessä pillit pussiin vaihdoin kokonaan alaa ja valokuvaus pysyi sen jälkeen suurelta osin vain rakkaana harrastuksena, kesän valoissa tein toki paljon myös kuvauskeikkoja, erityisesti häitä. Nyt, kun pieninkin lapsi on taaperovaiheen ohittanut, oli aika ryhtyä vihdoin tuumasta toimeen ja tässä sitä nyt ollaan, oman yrityksen kanssa. 

Sydäntäni lähellä on ihmisten kuvaaminen; vastasyntyneet, vauvat, lapset, perheet, ihmisten onnellisuus ja rakkaus omiensa keskellä. Raskausaika ja imetys on kaikella tapaa itselleni herkkää ja rakasta aikaa ja niiden hetkien ikuistaminen kuviin on ihanaa. Dokumentaarinen hääkuvaus tuo aina aidon ja suuren ilon itselle, on kunnia olla mukana rakastuneen parin siihen asti tärkeimmässä päivässä ja ikuistaa se onni, kauneus ja vieraiden ilo pysyviin kuvamuistoihin.

                 Otathan yhteyttä niin ikuistetaan sinulle tärkeitä asioita ❤️

                                                                                 ❤️ Tiina
                                                                                        ❤️

             Tässä vielä muutama asiakaspalaute facebookista ja sähköpostista.

           Ihanat kuvat saatu jo monta kertaa. Tiina on tosi luonteva lapsikuvaaja ja osaa luoda                                                       kuvaustilanteesta kivan ja rennon. Ehdoton suositus.

Ihanat raskausmasukuvat <3 Tiina osasi ohjata hyvin tällaista kameran edessä ujostelevaa ja oli                                               todella luonnollinen fiilis! Suosittelen lämpimästi.

        Ihanat yksvuotis/sisaruskuvat saatiin :) Tiina oli lasten kanssa ihan huippu ja sai ihanan                  luonnollisia kuvia lapsista, eikä mitään jäykkiä pönötys kuvia. Suosittelen todella paljon 😊


                                         Lämpimästi suosittelen ❤️  Tiina ottaa ihania kuvia :)

   Miä halusin saada kivoja kesäisiä 1v kuvia lapsesta ja perheestäni ja sain parhaita mahdollisia      muistoja. <3 Oon väsynyt äiti ja tällaiset kuvat piristää mielettömästi ja muistuttaa miten ihana     kullanarvoinen perhe minulla on. Miä en voisi olla kiitollisempi sinulle. Ymmärsit heti millaisia      kuvia halusin ja niitä myös sain. Ja kuvaushetkikin meni mukavasti ja luontevasti. Lisäksi kuvat     tuli nopeasti. Parasta palvelua kaikin puolin. Ainoastaan positiivista kerrottavaa eteenpäin. Ja                      kuvahan kertoo enemmän kun 1000 sanaa. Niitä jaan ylpeänä tutuilleni. :) <3
Back to Top